MiniDisc-levyjen digitointi

Siirrämme optisluentaisille MD-levyille tallennetut äänitteet asiakkaan tarpeiden mukaan CD-, DVD-levyille, USB-muistitikuille tai ulkoiselle kiintolevylle.

Image

Pystymme lukemaan kaikkia MiniDisc –levyillä käytettyjä äänenpakkausformaatteja (ATRAC-koodaus, MDLP:n LP2- ja LP4- ”pitkäsoittotallennus”, sekä Hi-MD- ja NetMD –formaatit. Tallenteet luetaan digitaalisesti ylinopeudella, ja niistä voidaan tehdä sekä arkistointikopioita Wavefile- (PC) ja AIFF-muodossa (Mac) että pakata ne muistitikuille AAC- tai MP3- ”kuunteluversioiksi”.

Suora digisiirto on häviötön, joten äänisignaalin laatu ei heikkene kopioinnissa lainkaan. Mikäli alkuperäisäänitteiden laadussa on puutteita, niitä voidaan korjata mm. nostamalla äänitasoja, poistamalla taustahurinoita, häivyttämällä kohinaa tai muita häiriöitä. Jopa äänitteiden yliohjaussäröä voidaan vaimentaa. Pelkän digisiirron hinta on vain 18.90¤/siirretty levy.

PELASTAMME MYÖS VAHINGOSSA PYYHITYT MD-LEVYT!

Kun haluat kuunnella MiniDisc-levylle tallennettua ohjelmaa, soittimen näyttöön saattaa ilmestyä teksti: BLANK DISC!, eikä levy enää lähde pyörimään. Ongelma saattaa johtua vioittuneesta levykotelosta, likaantunesta levystä, käyttövirheestä tai tallennuksen aikana tapahtuneesta häiriöstä (sähkökatkos, tallentimen akku on tyhjentynyt). Pystymme nyt pelastamaan vialliset tai vahingossa tyhjennetyt MD-äänitteet.

Perushinta 65€/ levy, +muut mahdolliset lisätyöt.

Uudelleen indeksointi tarvittaessa, kysy tarjousta

 

DAT-ääninauhojen pikasiirto

DAT-äänikasetit siirretään digitaalisesti kaksinkertaisella nopeudella asiakkaan tarpeiden mukaan CD-, DVD-levyille, USB-muistitikuille tai ulkoiselle kiintolevylle. Äänitteet voidaan tallentaa sekä arkistointikopioina häviöttömässä Wavefile- (PC) tai AIFF-muodossa (Mac) että pakata ne AAC- tai MP3- "kuunteluversioiksi". Käyttämämme suora digitaalisiirto on häviötön, joten äänisignaalin laatu ei heikkene kopioinnissa lainkaan. Mikäli alkuperäisäänitteiden laadussa kuitenkin on toivomisen varaa, niitä voidaan korjata nostamalla äänitasoja, poistamalla hurinoita ja häivyttämällä kohinoita tai muita häiriöitä. Myös äänitteiden yliohjaussäröä voidaan vaimentaa. Hinta vain 18.90¤/siirrettu nauha.

KATSO VIDEO: DAT-NAUHAN SIIRTO KOVALEVYLLE NORMAALINOPEUDELLA.

 

 

Siirrämme myös 8-kanavaisia ADAT äänitteitä

ADAT Tapes Copied Digitally.pdf

Sanelukasettien digitointi

Siirrämme sanelinnauhoille tallennetut äänitteet asiakkaan tarpeiden mukaan CD-, DVD-levyille, USB-muistitikuille tai ulkoisille kiintolevyille.

Image

Pystymme digitoimaan kaikilla tunnetuilla sanelinlaitteilla tallennetut ääninauhamuistiot. Digitoinneista voidaan tehdä arkistokopiot Wavefile- (PC) ja AIFF-tiedostoina (Mac) sekä pakata äänitteet AAC- tai MP3-kuunteluversioiksi.

Jos alkuperäisäänitteiden teknisessä laadussa on puutteita, niitä voidaan korjata nostamalla äänitasoja sekä poistamalla taustahäiriöitä kuten hurinaa, kohinaa tai kaikua. Äänitteiden yliohjaussäröä voidaan myös vaimentaa. Suosittelemme äänen "puhdistusta" huonolaatuisille sanelintallenteille.

Pelkän digisiirron hinta on vain 18,90¤/siirretty nauha.

Äänikorjaus huonolaatuisille nauhoille. +10€/nauha.

Mahdottomat nauhakorjaukset tuntiveloituksella 45€/h

C-kasettien digitointi

Siirrämme c-kaseteille tallennetut äänitteet asiakkaan tarpeiden mukaan CD, DVD-levyille, USB-muistitikuille tai ulkoisille kiintolevyille.

Image

Nakamichi Dragon C-kasettinauhurimme takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Digitoinneista voidaan tehdä arkistokopiot Wavefile- (PC) ja AIFF-tiedostoina (Mac) sekä pakata äänitteet AAC- tai MP3-kuunteluversioiksi.

Jos alkuperäisäänitteiden teknisessä laadussa on puutteita, niitä voidaan korjata nostamalla äänitasoja sekä poistamalla taustahäiriöitä kuten hurinaa, kohinaa tai kaikua. Äänitteiden yliohjaussäröä voidaan myös vaimentaa. Suosittelemme äänen "puhdistusta" huonolaatuisille sanelintallenteille.

1. Ylinopeus 2x-4x 18,90/kpl. Kysy lisätietoa nopeutetusta siirrosta.

2. Nakamichi Dragon nauhasiirrot 25€/siirretty nauha.

3. Vaativa äänenkorjaus huonolaatuisille nauhoille. +10€/nauha.

4. Mahdottomat nauhakorjaukset tuntiveloituksella 45€/h

TASCAM T-3000, ammattilaistason 3-pesänauhuri laadukkaaseen C-kasettien digitointiin

TASCAM T-3000 WOW ja Flutter testi:

Testinauha 3150.00Hz 200nW/m 120/3180 µs 0dBm @ 4.76cm/s by The Reel Deal Denmark. Nauha toistettiin 19cm/sec, 7.5ips (4x) ja muunnettiin normaaaliin nopeuteen. Mitattiin ohjelmistopohjaisella WFGUI-ohjelmalla. TASCAM lupaa Wow and Flutter arvoksi (<0.1%).

Mittaustulokset olivat seuraavat: A-puoli

Mittaustulokset olivat seuraavat: B-puoli

Kasettisavotta 2015

Avokelanauhojen digitointi

Siirrämme analogiset kelanauhatallenteet digimuotoon erittäin korkealuokkaisella Technics RS-1500 -nauhurilla. Laitteessa on hihnaton suoravetokoneisto alkuperäisäänitteessä mahdollisesti olevan huojunnan tai nopeusvirheiden minimoimiseksi. Studer A807 ja A810 ovat käytössämme. Niistä löytyy sekä butterfly että tavalliset äänipäät. AEG DIN ja NAB-keskiöt löytyvät. 

 

Äänitteistä voidaan toimittaa sekä häviöttömiä arkistoversioita (16 tai 24-bittiä/48 tai 96kHz) että AAC- tai MP3-pakattuja kuunteluversioita.

Ääninauhaa toistettaessa sen magneettihiukkaspinnan pitkälle edennyt rapautuminen heikentää tallenteen signaalia peruuttamattomasti. Nauhan mekaanista tuhoutumista digitointivaiheessa voidaan hidastaa tai pysäyttää kuivaus- eli lämpökäsittelyllä – mutta vain ennen hiukkaskalvon rapautumista.

Mikäli rikkoutunut tai huonokuntoinen kasetti/nauhakela estää tallenteen täysilaatuisen digitoinnin, siirrämme nauhan digitoinnin ajaksi hyvälaatuiseen kasettiin tai keloille.

Digitoidun äänitteen tietokonemuokkauksella voimme vaimentaa tai poistaa kokonaan tallennustilanteessa tai äänitteen säilytyksessä syntyneitä häiriöitä, ja saada siten äänisignaali paremmin kuuluviin.

Tietokone-entisöinnissä käytämme useita eri ohjelmia ja suotimia tallenteiden taustaäänien ja äänisignaalin vääristymien vaimentamiseen. Voimme myös korjata tallennuslaitteessa tai –tilanteessa syntyneitä vääristymiä. Tyypillisiä vääristymiä ovat dynamiikan supistuminen, hälyäänet, taustahurinat, -kohinat sekä särö (äänityksen yliohjautuminen tallennuksessa). Jopa tallennuslaitteiden nopeusvirheet ja satunnainen huojunta ovat korjattavissa.

Siirtohinta avokelauhoille:

Normaalikuntoiset nauhat: (24 bitin erottelulla 48/96KHz)            0,6¤ - 1,60 ¤/minuutti

Nauhan esikäsittely ja puhdistustoimet                                kuuluu hintaan

Digitoidun äänitteen jälkimuokkaus:                                     2,00- 4,00€/minuutti

Kysy tarjousta: tilauspuhelin 040 731 3327

Sonyn huippuluokan 4-kanavakelanauhuri. Ääninauhan kaikki raidat digimuotoon yhdellä otolla!

High-speed transfer of reel-to-reel audio tapes.pdf  

 

Skannauspalvelut

Skannaamme dia ja valukuvat Epson V850 Pro tasoskannerilla. Saat ne itsellesi "raakaversiona (RAW)" omaan editointiin 8-16bit tai valmiiksi restauroituna JPEG/PNG-muodossa pilven tai USB-tikun/kovaleleylle tallennettuna.

Image

Käytössämme on yksi parhaista skannausohjelmista SilverFast.

Hinnat alkaen 1¤/dia tai valokuva

Mahdottomat tuntiveloituksella 55¤/h Katso video

Laatuasiaa

Hankintoja

News One
SONY TC-7850
Huippuluokan 4-kanavakelanauhuri
Touko 2015
News TwoHP8591E

Spectrum Analyzer

 

Loka 2014

Osaammeko asiamme?

Maailmassa on vielä muutamia analogisen kuvanauhuritekniikan asiantuntijoita. Meillä on suuri ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä sellaisen kanssa. Tämän yhteistyön takia osaamme asiamme.

Tuula & Juha -Omistajat